Fill up this form! ;)

Name:
Facebook/Twitter Email Address:
State
Phone Number
Interested to: Lose Weight
Gain Weight
Healthy Breakfast
Improve Health
Earn Extra Income

Click here to put a form like this on your site.

Daisypath Graduation tickers

Daisypath Graduation tickers

Saturday, October 27, 2012

OUR COMPANY!

Bismillah..

Assalamu'alaikum..

Allahumma Solli 'ala Muhammad..

Alhamdulillah99x, bersyukur sgt2 dipertemukan dengan HERBALIFE!! 

Alright, bagi yang belum pernah mendengar, apa tu "HERBALIFE?". Meh sini ak cerita'n---

-- Ni LOGO Herbalife --
Ak cerita secara basic je,k... Selebihnya, dijemput datang customer day kami ---
 • Diasaskan pada 1980, Herbalife International adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan terunggul yang mengkhusus dalam mempermudahkan ke arah kehidupan yang sihat.
 • Telah mencecah 32tahun (2012). Lama bukan? Mestila Qualified!! Mesti Berkesan!!
 • Telah berada di 85 buah negara dan Insya'Allah akan bertambah pada setiap tahun.
 • 75Juta pelanggan yang berpuas hati dan masih lagi bertambah. Mungkin anda juga akan menjadi pelanggan yang berpuas hati selepas ini.
 • Disenaraikan dalam bursa saham NYSE. Bukan mudah untuk sesuatu syarikat disenaraikan di bursa saham NYSE. Hanya syarikat yang berprestij dan mantap sahaja yang mampu menyenaraikan diri dalam bursa saham NYSE. Kalau anda X percaya, anda boleh layari internet dan carik tentang NYSE.
 • Lembaga Penasihat Saintifik dan Perubatan. 
 • No 1 syarikat pengurusan berat badan di serata dunia. 
 • Malaysia telah berjaya mendapat tempat yang ke9 di antara 73 buah negara. 


   

  Bagaimana Herbalife ni boleh muncul??.. Mesti berdasarkan kajian terperinci untuk melahirkan syarikat kesihatan yg berprestij,kn??..
  Ia bermula dengan tragik. Ibu kepada Mark Hughes, pengasas Herbalife, menjadi ketagihan kepada pil diet yang dibenarkan dan meninggal dunia akibat pengambilan berlebihan. Sungguhpun Mark hanya berumur 18 tahun, beliau bertekad mencari jalan untuk membantu kesihatan pengguna melalui pemakanan yang baik serta mencipta program pengurangan berat badan yang selamat dan berkesan. Setelah beberapa lama melalui proses pengkajian dan pembangunan, Mark melancarkan Herbalife untuk memenuhi misi menjadikan peningkatan kesihatan dan kesejahteraan badan dapat dinikmati oleh semua orang di dunia ini.


  Dikaji & Dilahirkan khusus untuk Kejayaan Umum!! Start From Now!!   Produk Herbalife yang inovatif dihasilkan oleh para saintis, doktor dan pakar pemakanan dengan mengambilkira kesihatan dan kesejahteraan pengguna. Walaupun produk Herbalife berformulakan semulajadi untuk kesejahteraan seumur hidup dan mudah diperolehi, namun janji untuk peluang perniagaan pastinya memberikan ganjaran kewangan yang menguntungkan.

   Pakar Kesihatan Dunia yang BOLEH DIPERCAYAI.. 

  Lembaga Penasihat Saintifik Herbalife, Kumpulan Perhubungan Perubatan dan Lembaga Penasihat Perubatan adalah tenaga utama di belakang kejayaan industri Herbalife. Kumpulan pakar saintifik inilah yang mengarah pembangunan produk Herbalife menerusi kajian dan pengujian produk, agar kualiti Herbalife mampu mencapai standard yang ditentukan oleh industri pada masa kini.


  COACH.. PENYOKONG SANDARAN yang boleh DIHARAPKAN!! 
   
  Dengan kumpulan yang melebihi satu juta pengedar bebas menjual produk Herbalife di 85 buah negara di seluruh dunia (dan jualan retail sebanyak $5.8 billion), anda boleh pastikan yang anda mempunyai sokongan untuk berjaya.

  Ok, tu je ---
  Selebihnya, jom ikut saya ke Customer's Day HERBALIFE untuk ketahui lebih lanjut tentang satu produk/peluang masa depan yang terbaik!


  UPGRADE YOUR LIFE NOW!ASK ME HOW?
  017-7999290  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...